Energibollar

Happy Friyay! Blev just klar med en behandling på kinesiska sjukhuset här i Bangkok, Hua Chiew Chinese Traditional Medicine Hospital. Det är heeelt fantastiskt! Och billigt: ca 150 kronor för akupunktur, cupping och avslutningsvis en ångbädd med härliga örter. Det doftar skog och örter i hela sjukhuset, haha!

Mer om detta en annan dag, här kommer ett recept på en god snacksbit, som jag sitter och mumsar på nu efter sjukhusvistelsen. Det kan också vara kul att duka upp som dessert eller fika där gästen kan välja superfood topping!

Energibollar

ca 15 st

20 st dadlar urkärnade

5 dl havregryn

2 msk kakao

1/2 msk ashwagandha

1/2 dl kokosolja, smält

lite Himalaya salt

Topping

Rödbetspulver

Vetegräs eller chlorella

Bipollen

Hampapulver

Mixa ingredienserna till bollarna i en mixermaskin tills det blir en degklump.

Forma till bollar och vänd i valfri superfood. Låt stå i kylen i cirka 20 minuter.

Må väl kära vänner och ha en fantastisk helg!

 

 

Läs om vår kommentarspolicy