Bli rawfoodkock i Thailand!

Kommer ni ihåg när jag var i Pranburi, söder om Hua Hin och testade ett par helgkurser i rawfood? Det var tidigare en skola i annan regi. Faciliteterna ägs och drivs av Evason Six Senses som förra året gjorde en enorm satsning på en kockutbildning – 100% vegansk, men till stor del rawfood.

Snart slår vi upp dörrarna till en helt ny skola här! Den kommer gå i samma veganska rawfoodanda, men med ännu mer fokus på den thailändska kokkonsten och specialkurser såsom sportnäring, matfotografi samt hur du ska gå tillväga för att öppna eget rawfoodkafé. Vi kommer även integrera sport, träning såsom Muay Thai och yoga samt annat i utbildningen och i kurser för både privatpersoner och företag. Vi kommer dessutom ha spännande gästföreläsare från hela världen som kommer hit för att ge oss sin bästa kunskap om näringsrik, växtbaserad mat!

Jag är så glad över att få arbeta med att starta upp den här galet fina verksamheten och kommer spendera en hel del tid här framöver.

Idag har vi i alla fall spenderat dagen med att testa nytt kursmaterial, 2 workshops i thailändsk mat samt bowlfood. Här kommer lite bilder.

 

Skolan, som ligger inne på Evason Hua Hin Six Senses.

Som tam sallad, från thaikursen.

Medelhavsbowl, med couscous, rödbetor, sötpotatis och spenat bland annat. Mumsig!

Colombianska instruktören Juliana som lägger upp sin bowl. Hon kan det där med plating…

Nästa bowl var en med linser, blomkål och svart ris. Också mumsig!

Det här var min favorit! Älskar både quinoa och fänkål. Men tahinidressingen med apelsin var en succé!

Vi ses väl här?! Utbildningarna drar igång i april. See you! Kram!

Läs om vår kommentarspolicy