Helgen som gick

God morgon!

Det är måndag och en helt ny vecka! Vad har ni för planer i veckan? Några nya spännande mål?

Jag känner mig väldigt pigg och glad efter en toppenhelg. Jag fyllde år i lördags och blev så uppvaktad av mitt lilla gäng! Frukost på sängen, fina presenter, kort, teckningar OCH ett besök på Nils kafe! Han hade fixat egen meny som jag fick välja ifrån, det blev hashbrowns och kokospannkakor. Under min hashbrown låg en liten extra födeledagshälsning som han hade skrivit och vikt ihop som en surprise. Sicken service och underhållning, min son skulle definitivt passa i serviceindustrin!

Jag preppade veckans mat i söndags. Dessa vackra majskolvar var en del av veckans meny.

Jag skojar inte när jag säger att det i princip är dessa som har flyttat mig till Thailand! Haha! Men den ljuvliga doften av kaffirlime är OEMOTSTÅNDLIG!

Mashed avo toast på godaste rostbrödet från Place Vendome. Eller “lyxrostis” som min man kallar det.

Nils meny! Min hashbrown och kokospannkaka smakade utmärkt!

På min födelsedag åt vi lunch på favoriten Roast.

Ett år äldre, ett år gladare! 36 jordsnurr!

Som vanligt en väldigt rörig lunch, som sig bör med 3 små rastlösa kottar. Freds min…

Min zucchini och valnötspasta med pesto. Mycket god!

Ha en fantastisk vecka! Kram!

Läs om vår kommentarspolicy