Certifierade rawfood kurser börjar i juni!

Nu drar snart våra sommarkurser igång på Blue Lotus! Vi kommer erbjuda två kurser i två olika inriktningar:

– Den första är Pure Energy. Det är en 1-vecka lång introduktion på sportnäring. Under kursens gång får man lära sig allt om matens betydelse för träningen och hur man enkelt kan hitta sätt att kombinera olika typer av näring beroende på vilken sport du utövar. Det här är definitivt min favoritkurs och jag rekommenderar den varmt till dig som: Gillar att träna (all typ av träning), driver en verksamhet inom restaurang och vill avancera din kunskap eller bara för att lära dig att laga mer hälsosam mat hemma! Alla är välkomna! I slutet av veckan får man en certifiering och gillar man ämnet finns det en möjlighet att vidareutbilda sig.

Pure Energy

Pure Energy

Pure Energy

Pure Energy

Pure Energy

– Nästa klass är Taste of Southeast Asia där man lär sig grunderna i thailändsk och japansk matlagning! Inte bara lär man sig att göra en grym grön curry från scratch, utan även alla klassiska rätter “raw”!! Så gott!!

Taste of Southeast Asia

Taste of Southeast Asia

Taste of Southeast Asia

Taste of Southeast Asia

Vår egna ekologiska trädgård!

Instruktören Laura, som plockar lite kryddor inför nästa klass!

Blue Lotus – The Learning Center for Plant-Based Cuisine!

Kurserna drar igång i början av juni och löper varannan vecka genom juni och juli! Kom hit vettja!

Läs om vår kommentarspolicy