Singapore och Indonesien

Hej!
Hade en fantastisk helg i Singapore samt på Bintan, Indonesien som ligger bara en timme bort från Singapore med färja. Det är alltid lika mysigt att åka till Singapore, att träffa gulliga Alice och hennes familj samt att för första gången åka till min vän Noris hus på Bintan! Förhoppningsvis var det inte sista, haha!

Först ut: Besök på ett av mina favoriter i Singapore, nämligen PS Cafe, som ligger vid Dempsey Hill.

Ps Cafe

Ehh…. smockfullt på en söndagmorgon! Jag har bara varit här på vardagar tidigare…. ok moving on…

Finaste skylten

Jag tog mig upp till Dempsey och besökte Cuckoo, den sötaste barnbutiken!

Väl uppe beslöt jagmig för att gå till Jones The Grocer. Vi har Jones i Bangkok också, men de är inte hälften så mysiga som den här i Dempsey i Singapore. Aningen kaotiskt här också på en söndag, men när man blir serverad en sådan här tallrik är ALLT förlåtet!;)

Jones The Grocer, restaurang, butik, deli och bageri.

Ehhhh walk in cheese room…. Bara en sådan sak!

Jones i Dempsey Hill

Jag strosade runt i möbel- och antikaffärer.

 

Blev sugen på att köra ett pilates pass härinne, men var mer laddad för brunch…

Den härbutiken följer jag på Instagram: Affordable style files, som TYPISKT nog var stängt idag! Allt som heter Affordable i Singapore känns bra 🙂

En härlig butik.

Mötte senare upp med min fina vän Alice, som vänligt nog upplyste mig om att PS Cafe även finns på Orchard road! Vi valde den här mumsiga crudite tallriken eftersom jag fortfarande var mätt.

Alice och jag på Ps Cafe Orchard Road. Alice är inte bara textilentreprenör med 15 års erfaranhet av handel mellan Kina och Sverige, utan även grymt duktig yoga- och meditationslärare. När vi ses har vi MYCKET att prata om och försöker prata fort så vi hinner få ämnena avklarade 🙂

Ps Cafe Orchard Rd

Sedan bar det av till Bintan! Titta vad fint!

Min vän Nori som bor i Bangkok fyllde år och bjöd med oss till deras fantastiska hus på Bintan, en indonesisk ö som ligger bara 1 timme bort med färja från Singapore.

Dagtid…. Tidsvattnet var inte att leka med! Ser ut som öken på den här bilden!

 

Den obligatoriska sandiga tårbilden!

Den mumsiga pumpasalladen och ostbricka. Kolla brien som har sylt i, så god!!

 

Nori är amerikan så GIVETVIS måste man spela Twister…

Noris födelsedag med en brinnande tårta…

En liten GT i poolen på eftermiddagen… HUR trevligt och mysigt hade vi! OBS! Det går att hyra Noris fina hus! Kolla här!

Noris “Red Carpet” middag…. Haha, hon är en projektledare i världsklass, helt makalös. Nämnde jag att hon har 2 PAR tvillingpojkar också (!!) så jag förstår inte riktigt hur hon orkar med….

Ombak Lagoi, Bintan

Red carpet kvällen slutade i ett VÄLDIGT politiskt inkorrekt kortspel vid namn Cards against humanity. Det blev flamsigt och tårögt…

En fantastisk helg helt enkelt!

Läs om vår kommentarspolicy