Morsdag och lite annat!

Hej där!

Vilken fantastisk helg det har varit! Fredagen spenderade jag på barnens skola där International Festival firades! Sedan bar det av till Scarlett på Pullman G i Silom för en middag med mammakompisarna på Nils skola. Vi hade så trevligt så det blev inte en enda bild… På lördagen åkte vi och åt lunch på La Monita med några vänner på Emquartier, samtidigt som regnovädret slog till! På Emquartier är det dock svårt att bli uttråkad, så vi drog till Bounce en timme tills vädret klarnade upp något.

Igår var det Mors dag! Hur blev ni firade? Jag fick finfin frukost, sovmorgon och blommor. Det var mysigt!

Nils med sin kompis Anna vars pappa arbetar på holländska ambassaden här i Bangkok, därav riktigt bra rekvisita! Nils är född i Amsterdam, så han kände sig som hemma i sin träsko 🙂

Målade och redo att fira International Day!

Jag gjorde cashewost till en cheesecake (recept kommer snart!)

Jag var ute på middag med några kompismammor från Nils skola. Vi hade som vanligt svinkul och mycket att prata om, så jag startade lördagen efter med en sådan här återställare. SÅ. GOTT!!!!

Sedan blev det Mors Dag! Vi åkte till brittiska klubben och umgicks med vänner och avslutade med söndagsmiddag på Kai New Zeeland på Sathorn 12 med 15 personer till, jättemysigt!

Mina barn! Hittade inga bilder där Olivia inte petar i näsan, så fick det bli i år… 🙂

 

Läs om vår kommentarspolicy