Roast på The Commons

I området Thonglor finns The Commons, en supermysig samlingspunkt med ett gäng härliga restauranger på toget längst ner. Några våningar upp ligger dock min favorit Roast. Jag hade aldrig varit på den i The Commons tidigare, bara på Emquartier samt hade aldrig testat frukosten där.

På samma våning som Roast ligger världens gulligaste provlagningskök, som jag har spanat på ett tag… här har Nils tagit Tie dye lektioner.

Roast på The Commons

Passade på att sno en puss av min stiliga man i hissen, som var ledig idag!

Roast har, i särklass, bäst kaffe i HELA Bangkok! Jag vet inte om det är helt sant förstås, finns nog många som kan det där här, men den här koppen var helt galet god, med en blandning av bönor från bland annat Chiang Mai.

Min frulle! Eggs Benedicte med en acaismoothie. Det var smarrigt!

Jag rekommenderar alltid ett besök på Roast, men kom i tid för det är alltid fullt under lunchen!

Läs om vår kommentarspolicy