Cafe Claire på Oriental Residences

Jag besökte lägenhetshotellet Oriental Residences på Wireless Road med Henrik för första gången förra veckan. Vi gick dit för att äta lunch på Cafe Claire. När man hittar mysiga, lite hemliga lunchhak i Bangkok som serverar bra mat, då blir man glad 🙂 Det här stället påminde mig om min favorit T/bar på Hotell Diplomat i Stockholm, förutom utsikten då som istället för Strandvägen bjuder på tomten av USA:s ambassad och ormar som slingrar i palmerna (Yes, en tunn grön filur underhöll oss under lunchen).

Cafe Claire på Oriental Residences

Cafe Claire är perfekt om du vill ha lugn och ro och “komma bort” från Bangkok en liten stund.

 

På andra sidan muren ligger amerikanska ambassadörens residens.

Julia Child citat. Nu var det väääääldigt länge sedan jag väntade på en “steak”.

Salad Nicoise som känns självklart på bistro 🙂

Det var en mysig dag!

 

Läs om vår kommentarspolicy