Uppdatering!

Hej sommarfirare! Jag har haft inloggningsproblem samt datorproblem så har inte haft en chans att uppdatera bloggen på länge! Så här kommer en rejäl uppdatering! Jag har hunnit ta mig till Europa sedan sist, men innan vi flög till Sverige passade vi på att ta en tur till Dubai för att träffa vänner. Den här stop-overn var den bästa idén min man har haft, eftersom det var så smidigt att dela upp en annars ganska jobbig tur med 3 barn. Dubai ligger cirka halvvägs hem tidsmässigt och jetlagen blev inte alls lika jobbig när vi väl kom till Sverige. Vi flög med Emirates och det var HUR BRA SOM HELST! Nils tyckte det var så kul att flyga “lyxflyg!” 😉

I Dubai var det 45 grader, så på ett sätt var det helt ok att barnen ville äta frulle 5.30 på morgonen, eftersom det var svalt…

Breakfast Club i Dubai, när alla andra låg och sov.

Lucy och Rastan kom till vårt hotell med sina döttrar Molly och Emma.

De hann äta lite pizza mellan badstunderna.

Min goda pumpa- och fetaostsallad.

Framme i Stockholm! Barnens kusiner, faster och farmor överraskade hemma hos min mamma. Sedan kom min bror och fru Jojo med lilla Frank, min brorson som jag aldrig hade träffat tidigare. Jag dog lite, han är så söt!

Äntligen med kusin Bianca!

Morgonen efter blev det en joggingrunda i den efterlängtade svenska rena luften!

Så mysigt på Lidingö!

Ekholmsnäs

På kvällen bjöd min faster och man på brakmiddag! Ostron, hummer och havskräftor samt en ostbricka to die for!!

En drömdukning!!

Olivia blev en mamma med superkrafter!

Sedan kom Midsommar! Barnen glömde bort dansen kring midsommarstången när dom såg den här fina hästen!

Olivias blick säger allt: Midsommar var föga imponerande!

På Midsommarafton gick min svägerska och handlade roliga veganska midsommargrejer från Pepstop: vad sägs om senapsaubergine eller inlagd?

Det var jättegott!

Vegansk smörgåstårta med med “Lax”morot. Jag som inte ens gillar smörgåstårta ÄLSKADE den här!

Midsommarflickorna!

Dagen efters midsommar fyllde Fred 4 år!

Vi drog till Skansen vilket var en succé! Freds gulliga kusin Aksel gav bort sin Ninja Turtles dräkt till honom. Han blev överlycklig!

I söndags åkte Henrik, Nils och jag till stan och checkade in på Diplomat. Vi åt sen lunch/tidig middag på Sturehof där vi sprang på våra kompisar Hanne och Niklas och deras nyfödde Mette och gullpojke Sigge! Vi ses på Marstrand nästa gång!

Frulle på Diplomat, 100%!

Efter en dag på stan med Nils plockade vi upp sallader från Mesh inne på Östermalmshallen.

Gillade konceptet. Tyvärr dog min telefon innan jag hann ta en bild på de färdiga salladerna, så den här lite halvtrista basen var allt jag hann med 🙂

Sedan Lidingöbanan till mamma, en fidgetspinner rikare!

Nu är vi i Marbella och den här bilden är den enda jag lyckats fånga på de här barnen som har mycket spring i benen.

Promenader i bergen samt frukt och bär har varit bäst. Även pirrpirren pappa bjöd på igår som var väldigt god! Nu hem till Sverige!

 

Läs om vår kommentarspolicy