Nyhetsmorgon!

God morgon!

Här på västkusten skiner solen idag och vi ska strax ut och titta på Nils som går sista dagen på seglarskolan. De här veckorna i Sverige börjar lida mot sitt slut och vi kan inte vara gladare över vår semester. Kunde ju kanske ha varit lite varmare… 🙂

I lördags var jag med på Nyhetsmorgon för att prata lite om näringsrik mat från växtriket… Jag lagade lite mat från Blue Lotus kurs Pure Energy och berättade om min egen hälsoresa. Ni kan se hela inslaget här. Jag håller föreläsningar om mat och hälsa också, genom Kvinnliga Talare vilket vi också fick en chans att prata om.

Alla recept hittar ni på Kökets hemsida!

 

Jenny och jag posar på en bild. Hon är både glutenintolerant och mjölkproteinallergiker så hon var nöjd med vad som bjöds på!

Smooooooooothies!

Cashewyoghurt

Sommarsallad med paprikadressing.

Läs om vår kommentarspolicy