Min matlagningskurs på Issaya Cooking Studio

Igår höll jag i en matlagningskurs på Issaya Cooking Studio! Det var så längesedan jag gjorde det och det var såklart jättekul! Extra kul är det när det är ett ganska stort gäng som var på riktigt topphumör och aldrig har jag haft så många killar på mina kurser. Riktigt bra!

Jag passade på att promota Blue Lotus i Hua Hin och gjorde samma rätter som på Nymo i somras. Det var en succé!

Två av deltagarna häller upp sin smoothie. Receptet hittar ni här!

Pratstund med en av alla engagerade deltagare!

Salladsförberedelser

När man ska visa hur man öppnar en kokosnöt och inte får upp den…. haha! Som tur var var det här gänget förlåtande och jag hade en deltagande thailändsk kock som fixade upp den åt mig. Phew!

Yellow sunshine, gjord på thailändska söta apelsiner.

Dags att fixa cashewyoghurt och att dekorera dessa. Receptet finns här!

Caesarsallad, receptet finns här!

Mina tyska och svenska version av Sött utan vitt socker.

Jag visade hur näringsjäst ser ut eftersom vi använde det i dressingen till salladen.

Jag fick med mig en supergrym Blendtec hem från Sverige i somras. SÅ. BRA.

Alla smoothies uppradade!

Gott!

På min klass fick alla studenter äta direkt efter att de lagat rätten. Jag tycker det är ett bra sätt att hålla energinivån uppe eftersom det blir ganska många timmar…

Hela gänget!

En riktigt bra eftermiddag! Självklart störtade jag i säng efteråt, haha!

Läs om vår kommentarspolicy