Mångalen och Vegomejerier

God morgon!

Missade ni supermånen igår? Vi på östra delen av jordklotet hade lyxen att få se den magiska månförmörkelsen igårkväll. Min bror, svägerska och jag satt i mörkret och tittade förundrat när barnen låg och sov.  Det var den 3:e fullmånen i katergori supermåne OCH den andra i januari! Låt oss sammanfatta att 1. Januari kändes som 3 månader och 2. Den här supermånegrejen är rätt intensiv, haha!

En annan sak jag ville dela är den här lilla bebisen som landar i butik i mars! Blod, svett och tårar samt fantastiska människor som jobbar häcken av sig för att det ska bli perfekt! En superproffsig fotograf, Sveriges bästa bokformgivare och min ack så tålmodiga redaktör…. och världens bästa förläggare (detta är alltså fakta, Johanna vann Gourmand Awards ett par år sedan).

Voila! Vegomejerier!

Visst är den fin?! Eller är jag partisk? Hmmm…. Beställ boken här vetja!

Månen igårkväll 20.30… Lånad bild från min vän Kanya. Läs mer rolig astroinfo här!

Läs om vår kommentarspolicy